Isnin, 27 Mac 2017

BENCI MAKAN UBAT, CUBA SARUNG!
πŸ’ŠπŸ’‰πŸ’ŠπŸ’‰πŸ’ŠπŸ’‰πŸ’ŠπŸ’‰πŸ’ŠπŸ’‰πŸ’ŠπŸ’‰πŸ’ŠπŸ’‰πŸ’ŠπŸ’‰
.
Akhir-akhir ni, kecoh kes ubat-ubatan yang membahayakan atau memburukan lagi kesihatan.
.
Malah, ada yang mengancam nyawa!
.
Sedangkan tujuan kita makan ubat adalah untuk sembuh atau sedikit sebanyak beransur pulih serta mengurangkan kesakitan.
.
Banyak juga sebenarnya sebab kenapa ubat yang kita makan kurang membantu.
.
Selain kemungkinan ubat itu sendiri tidak berkesan, mengandungi bahan merbahaya, bahan terlarang dan sebagainya.. kita yang makan ubat pun mesti ada tertibnya ketika mengambil ubat.
.
Antaranya:
1) -makan ubat ikut waktu
2) -ikut sukatan yang ditetapkan
3) -berpantang makan/minum
4) -simpan ubat di tempat dan suhu yang betul
5) -DAN.... yang paling penting sekali, MINUM AIR PUTIH secukupnya.
.
.
Itu baru 5 perkara dalam senarai. Mungkin banyak lagi boleh masuk tambah.
.
Renyah betul bila terikat dengan ubat kan?
.
Sebenarnya, siapa yang nak sakit..
.
Tapi bila dah sakit, siapa pula yang tak nak kembali sihat kan?
.
Jadi, pelbagai cara dan alternatif kita cuba untuk terus atau kembali sihat. Sebut saja ubat mana yang berkesan, pasti kita sanggup telan.
.
.
AWAS!!
.
Takut-takut nanti lain pula jadinya bila kita main telan je.
.
Tapi...
Sampai bila nak telan ubat? Jemu tekak telan ubat sampai naik BENCI makan ubat.
.
Jadi, ada ke cara yang TAK PERLU TELAN UBAT untuk rawatan??
.
Tak payah telan-telan tapi boleh sihat? Ada ke camtu??
.
.
Jawapanya, YE ADA!
.
Dengan Produk V-KEN, Anda hanya perlu SARUNGKAN sahaja..
.
sarung je? Betul tu.. sarung sahaja!!
.
Produk-produk V-ken membantu merawat anda sihat hanya dari luaran sahaja tanpa memerlukan anda untuk makan atau telan ke dalam badan seperti ubat-ubat yang lain.
.
Jadi anda tidak perlu risau tentang RISIKO menelan ubat yang pahit dan mungkin memudaratkan.
.
Guna Produk V-ken, apa yang anda perlu buat, hanya sarungkan sahaja di bahagian tertentu badan anda, diikuti dengan minum air mineral/masak/putih secukupnya.
.
.
Produk V-ken sangat sesuai untuk:-
πŸ‘‰ibu2 mengandung dan dalam pantang.
πŸ‘‰makcik pakcik yg sakit/lenguh kaki lutut payah nk solat.πŸ‘΅πŸ‘΄
πŸ‘‰ank2 dara/mak dara yg selalu senggugut (period pain)πŸ‘©πŸ‘§
πŸ‘‰abg2 sado yg selalu bersukan & rajin bekerja.πŸ‘¨
πŸ‘‰kanak-kanak yang selalu batuk,selsema.πŸ‘§πŸ‘¦
πŸ‘‰baby perut kembung.πŸ‘Ά
πŸ‘‰dan untuk sesiapa sahaja dengan banyak lagi rawatan seperti:-
✔masalah migrain
✔masalah jantung
✔diabetes
✔jerawat
✔gaot
dan BANYAK LAGI..
.
Ramaiiiii yang mencari produk V-ken ni atas cadangan pihak doktor atau kakitangan kesihatan sendiri.
.
Semestinya sebab keberkesananya dan produk V-ken selmat digunakan sebab ia merawat dari luaran sahaja !!
.
Sekarang ni lagi BEST sebab ada PROMOSI untuk bulan April !!!
.
~Harga DISKAUN sehingga 9% untuk Stokin V-ken.
~Harga DISKAUN untuk semua item Produk V-ken (selagi stok masih ada).
~FREE poslaju seluruh M'sia.
~Nak beli cash (COD) pun boleh kat area Bandar Ainsdale Labu, Tesco/NSK/Mydin Seremban 2 atau Shah Alam sect 16.
~Boleh contact saya utk senarai penuh harga promosi.
***Promosi ini hanya sah dengan belian melalui SAYA sahaja. Agen² lain tidak terlibat.
Harap Maklum. tq!
.
JOM CEPAT...
.
Whatsapp SEKARANG! 
terus klik -->> SINI

www.wasap.my/60173738343/Saya%20nak%20oder%20Vken%20promosi
.
ATAU
.
Call/sms/Telegram: 017-3738343, Syda
email: stokinajaib@gmail.com
Blog: www.stokinajaib.blogspot.com
Like: www.facebook.com/stokinajaib
Follow IG: syda_rahman

#promosivken #promosicutisekolah #yearendsale #yes #newyearsale #promosiraya #trustedseller #vkenmurah #vkenori #vkenseremban #vkenshahalam #vkensingapore #vkensingapura #vkenbrunei #stokinvken #stokinajaib #serkupkepalavken #capvken #wrisletvken #vmultiple #sarunglututvken #kneepadvken #kneeguardvken #reborncream #vspine #awetmuda #gaot #diabetes #sakitkaki #sakitsaraf #stroke #sakitlutut #stokinpantang #stokinurat #venavarikos #bazarpaknil #ctdk

Rabu, 23 Disember 2015

Majlis Sambutan Ulangtahun ke-8 MXB Int Holdings

Majlis sambutan makan malam yang penuh gilang gemilang telah diadakan pada 19/12/2015, bertempat di Dewan Merdeka, PWTC. Majlis tersebut telah dihadiri lebih dari 1,200 agen dan stokis vken dari seluruh Malaysia dan Indonesia serta jemputan kehormat VIP.

Turut diumumkan pada malam tersebut bahawa MXB Holdings telah di pilih sebagai syarikat MLM contoh oleh KPDNKK. Syarikat yang telah mencecah usia 8 tahun bertapak di Malaysia ini, sudah tidak dapat disangkal lagi ketelusan dan keberkesanan produknya dalam membantu ramai orang untuk sihat di masa yang sama menjana pendapatan.

Selain itu, sebagai penghargaan dan galakan, pelbagai anugerah telah disampaikan kepada para stokis dan pengedar produk Vken pada malam tersebut. Alhamdulillah, kami antara penerima anugerah Top Performer 2015. 

Jadi jangan berlengah lagi, jom sertai kami dan menjadi sebahagian keluarga besar MXB Holdings dengan menjana pendapatan yang mampu membebaskan anda dari masalah cengkaman ekonomi.

Produk Vken bukan produk bulan dan bintang. Tetapi ia memang telah terbukti membantu ramai orang kembali sihat dengan hanya, SARUNG, SARUNG, SARUNG !! Tanpa telan mahupun cucuk-cucuk ubat. In syaa Allah..

Klik sini untuk info keahlian.
Klik sini untuk info produk.
Klik sini untuk membuat tempahan.

Anda Buat, Anda Dapat !!
Vken, See You At The Top !!!


Saya dan suami

Trofi  Anugerah 'Best Performer 2015' dan sijil penghargaan kami.

bersama sifu terhebat, kak Yong.

Bersama upline, abg Rosli dan eMobile Kajang, kak Sha.



barisan top-top leader yang juga jutawan MXB

Cenderahati untuk penerima anugerah. Juga stokin Vken Limited Edition yang didatangkan dalam box dan tulisan ™ pada stokin berwarna merah (biasanya berwarna biru).


Isnin, 14 Disember 2015

Manfaat dan khasiat Reborn Cream



REBORN CREAM, krim serbaguna.

Assalam & selamat sejahtera..

Ramai yg PM saya bertanyakan khasiat & perbezaan Reborn Cream dibandingkan lambakan krim-krim kecantikan lain di pasaran.

Dibandingkan harga dgn kandunganya yg sebotol 70ml, Reborn Cream memang lebih ekonomi dengan khasiatnya yg pelbagai. Pendek kata, ia mmg AMAT MENGUNTUNGKAN !! :)

Khasiat Reborn Cream mmg banyak, baik dari segi kecantikan mahupun kesihatan.

Antaranya ialah:
πŸ‘ MENSTABILKAN hormon dalam tubuh
(ketidakstabilan hormon boleh mengakibatkan masalah tua sebelum usia, selera makan tak menentu cenderung obesiti, kulit bermasalah spt jerawat/jeragat, datang bulan yg tidak menentu, masalah sukar hamil,nafsu syahwat menurun bagi pasangan yg sudah berkahwin, serta byk lg)
#www.stokinajaib.blogspot.com#

πŸ‘ MEMPERCEPAT pembaharuan sel-sel tubuh (elok utk penyembuhan luka spt luka diabetes yg lambat sembuh)

πŸ‘ MELEGAKAN ketegangan otot dan urat saraf tanpa 'rasa panas' mahupun bau 'minyak panas' yg kuat (Reborn Cream yg diadun dgn Minyak Pati Mawar berbau harum & menenangkan seperti aromaterapi kpd pengguna)
#www.stokinajaib.blogspot.com#

πŸ‘MEMBEKALKAN nutrien kpd kelenjar-kelenjar utama.

πŸ‘MENGUATKAN sistem pertahanan tubuh utk menentang sebarang jangkitan penyakit serta mempercepatkn proses pemulihan.

πŸ‘MENGURANGKAN rasa tidak selesa sewaktu haid dan menopaus.
#www.stokinajaib.blogspot.com#

πŸ‘MENGURANGKAN risiko kanser dan radikal bebas serta masalah bongkok atau osteoperosis.

πŸ‘MENGHANGATKAN hubungan kelamin suami isteri.

πŸ‘πŸ‘ Dan yg paling disukai ramai terutama wanita ialah..
AWET MUDA  dan membantu MELANGSINGKAN BADAN ;)
kerana dgn hanya sapuan (tanpa perlu cucuk-cucuk atau telan-telan), Reborn Cream dpt membantu mengekalkan ketegangan kulit,memudarkan garis-garis halus,menyegarkan & memperbaiki kerosakan akibat proses penuaan, mengurangkan lemak dlm badan dan menegangkan otot, serta melega dan mengurangkan masalah mata sembab dan bengkak serta banyak lagi..
#www.stokinajaib.blogspot.com#

Cara guna Reborn Cream hanya perlu disapu dan ratakan di 6 bahgian tubuh (rujuk gambar) dan kemudian disapu pada bahagian yg bermasalah.
cth: luka diabetes di kaki, lemak berlebihan atau perut menggeleber di bahgian perut, sakit bahu/kejang kaki dan lain-lain.

*Reborn Cream mudah menyerap ke dalam kulit dan TIDAK memerlukan masa yg lama utk disapu & diratakan.
*Ia jg tidak menghalang air sewaktu berwuduk dan ia suci utk dibawa solat.
*kandungan Reborn Cream ialah dari tumbuh-tumbuhan semulajadi dan disahkan HALAL dan SUCI.
#www.stokinajaib.blogspot.com#

HARGA ASAL / PASARAN ialah rm424 sebotol (tidak termasuk caj pos).😱

😍😍😍😍😍😍😍
ISTIMEWA JUALAN AKHIR TAHUN 2015 (YES) !!!
-HARGA diskaun terlajak murah
-FREE poslaju seluruh M'sia
-FREE keahlian utk belian 2 botol ke atas pada harga WOW !!😱
-stok TERHAD !
-sah hingga 31/12/2015 shj.

utk oder, hubungi:
Call/sms/Whatsapp: 017-3738343, Syda.
Email: stokinajaib@gmail.com
Info: www.stokinajaib.blogspot.com

Contact saya SEKARANG!!
017-3738343, Syda.. 017-3738343,Syda..
:-) tq..

Isnin, 13 Oktober 2014

Hubungi Agen Vken Behampiran Anda

Salam semua pelanggan yang dihargai..

Ramai yang menghubungi saya untuk mendapatkan contact no agen Vken yang berdekatan dengan tempat tinggal masing-masing..

Oleh itu, saya dah pun sediakan senarai agen Vken (yang berada dalam kumpulan saya sahaja) mengikut negeri di seluruh Malaysia.

Anda boleh KLIK SINI untuk mendapatkan contact detail mereka ye..

InsyaAllah, kami akan memberikan khidmat nasihat dan info terkini berkenaan produk-produk Vken.

Jika anda berminat untuk turut serta menjana pendapatan melalui penjualan produk Vken, jangan berlengah lagi..
boleh call/sms/whatsapp saya di 017-3738343-Syda, email saya di stokinajaib@gmail.com atau contact mana-mana agen yang berdekatan dengan anda dalam senarai tersebut..

InsyaAllah, sihat tanpa makan ubat dengan Vken ;)

Rabu, 4 Disember 2013

Kenali masalah Vena Varikos (urat bersimpul)

Promosi Terkini KLIK SINI

Urat simpul atau vena varikos berlaku apabila vena (salur darah yg membawa balik darah kurang beroksigen dari bahagian badan yang lain ke jantung dan paru-paru) menjadi tebal dan membesar. Disebabkan pembesaran tersebut,ia kelihatan membiru atau ungu serta berpintal dan akan terkeluar sedikit dari bahagian kulit seakan menggelembung.

Salur darah vena mempunyai pintu injap kecil untuk mengelak darah daripada mengalir secara terbalik.Otot kaki akan mengepam vena untuk menghantar darah ke jantung,melawan kesan graviti.Apabila vena menjadi varikos,pintu injap tidak lagi berfungsi dengan betul dan injap tidak bekerja.Ini menyebabkan darah bergerak pada arah yg songsang dan vena membesar lebih daripada biasa.

Demikian Pakar Bedah Am dan Vaskular, Dr.Tan Kong Hean menerangkan tentang masalah urat timbul atau nama perubatannya, vena verikos.

Kajian menunjukkan sebanyak 70 peratus wanita mengandung mengalami masalah ini. Ini kerana, kehamilan meningkatkan aliran darah dalam tubuh, tapi sebaliknya mengurangkan aliran darah ke bahagian pelvis. Perubahan pusingan darah ini untuk membantu perkembangan janin, namun pada satu aspek ia melebarkan vena di kaki. “Varicose vein pada wanita mengandung memang akan menjadi lebih teruk pada penghujung kehamilan," ujar Kapten Hamid Ahmad pula, pakar fisioterapi dari Hospital Angkatan Tentera Terendak, Melaka ketika ditemu bual pada sesi bengkel kesihatan untuk para fisioterapi di Hotel Mahkota, Melaka, baru-baru ini.

Namun begitu, menurutnya lagi, bagi yang tidak mengandung pula, iaitu mereka yang perlu berdiri atau duduk untuk satu jangka masa panjang ketika kerja seperti guru dan pekerja kilang, penyakit ini boleh menyebabkan rasa ngilu dan tidak selesa. Dan jika dibiarkan ia boleh menjadi serius.
Selain mengandung, faktor lain yang menyumbang kepada masalah ini ialah pekerjaan, umur dan berat badan. Lebih gemuk seseorang maka mudahlah vena verikos terhasil.

Pada peringkat awal, pesakit mungkin akan mengalami simptom seperti cepat penat, rasa berat dan sengal otot. Di peringkat akhir pula hingga boleh menyebabkan luka atau ulser pada urat tersebut.

 
 

Anda lebih berkemungkinan mengalami urat simpul di kaki anda, tetapi ia juga boleh berlaku di bahagian-bahagian tubuh yang lain. Buasir ialah sejenis urat simpul yang berlaku di bahagian dubur dan merupakan perkara biasa dalam kehamilan.

Kira-kira empat peratus wanita hamil mengalami urat simpul pada bahagian dalam dan di sekeliling faraj mereka. Masalah ini biasanya pulih sendiri selepas mereka bersalin.
Perubatan moden menawarkan pelbagai kaedah rawatan untuk penyakit ini dan biasanya ia membabitkan pembedahan bergantung kepada tahap keseriusan penyakit. Tetapi tentu ramai daripada kita meletakkan pilihan tersebut sebagai yang terakhir jika ada ikhtiar yang lebih baik.
Memang diakui wanita lebih berisiko untuk mendapat penyakit ini, bagaimanapun ia boleh dielak dengan pemakaian stokin V-ken, penjagaan berat badan dan senaman yang berkala.

Kesan-kesannya
Selain daripada kelihatan sangat tidak menarik, urat simpul boleh mengakibatkan simptom-simptom lain yang tidak menyenangkan, termasuk:
  • kegatalan dan rasa tidak selesa pada kulit di mana urat simpul berlaku;
  • bengkak tapak kaki dan buku lali
  • kejang otot pada waktu malam;
  • lenguh kaki dan kaki terasa berat.

Ada beberapa perkara yang anda boleh cuba utk mengelak atau mengurangkannya:
  • Amalkan penggunaan stokin kesihatan ajaib V-ken ketika tidur atau sekurang-kurangnya 8 jam sehari.
  • Baring atau tidur mengiring ke kiri untuk mengurangkan tekanan ke atas vena kava inferior anda. Letakkan bantal di bawah kaki dan satu lagi di belakang anda.
  • Jangan duduk atau berdiri untuk jangka masa yang lama. Berjalan-jalanlah sekurang-kurangnya sekali setiap setengah jam. Anda juga boleh membuat beberapa senaman ringkas seperti berjalan untuk melancarkan peredaran darah.
  • Jika anda perlu duduk di meja sepanjang hari di tempat kerja, jangan silangkan kaki. Tinggikanlah kaki anda bila-bila boleh. Gunakan bangku kecil atau kotak.
  • Pertambahan berat yang terlalu banyak dan terlalu cepat boleh membuatkan anda mudah mengalami urat simpul. Cuba amalkan diet yang sihat dan seimbang.

Adakah masalah ini serius?

 

 

 

 

 

Biasanya urat simpul tidak menyebabkan masalah serius. Tetapi jika ia berlaku di kawasan perineum iaitu kawasan di antara faraj dan dubur wanita hamil, doktor anda perlu mengawasinya dengan serius semasa anda bersalin.

Beliau akan memastikan semasa anda
meneran, perineum anda tidak terkoyak kerana ini boleh menyebabkan pendarahan yang teruk.

Jika anda mengalami urat simpul selama beberapa tahun, bagus jika anda tahu mengenai masalah-masalah yang boleh berlaku di masa hadapan:
  • Kulit di permukaan urat simpul itu boleh menjadi terlalu nipis dan mungkin berdarah dengan banyak jika anda terlanggar sesuatu atau luka. Pendarahan boleh jadi sukar dihentikan dan anda mungkin perlu mendapat rawatan lanjut.
  • Kulit di permukaan urat simpul mungkin akan kekurangan oksigen dan nutrien kerana darah segar tidak sampai ke situ. Ini mungkin menyebabkan bahan buangan terkumpul mengakibatkan ekzema, kulit menjadi keras atau ulcer terjadi.

Jika anda rasa anda sedang mengalami masalah-masalah ini, jumpalah doktor anda dengan segera.
Atau anda boleh cuba untuk merawat dan mengelakan masalah urat timbul ini bermula sekarang!

Hanya sarungkan stokin kesihatan ajaib V-ken minima 8 jam sehari di ikuti rutin minum air mineral atau air masak sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari.
InsyaAllah.. kita berusaha, Allah yang tentukan kerana Allah tidak suka orang yang berputus asa.
KLIK SINI untuk menempah atau hubungi saya di- Call/SMS/Watsap: 017-3738343, Syda.
Email: stokinajaib@gmail.com
FB: stokinajaib

Promosi Istimewa KLIK SINI

Terima Kasih!

Selasa, 11 Disember 2012

Strok, Masihkah Ada Harapan??

Promosi Terkini, KLIK SINI

Definisi Strok
Ramai beranggapan strok dan jantung adalah penyakit yang sama. Hakikatnya tidak. Tetapi kedua-duanya berpunca daripada masalah yang sama. Secara amnya strok dikaitkan kepada masalah serangan otak di mana masalah bekalan darah beroksigen ke otak terganggu, manakala sakit jantung dikaitkan kepada serangan jantung akibat bekalan darah beroksigen ke arteri koronari terhalang.

Strok sebenarnya adalah masalah serangan otak yang terjadi apabila bekalan darah ke otak terhalang. Seperti mana yang kita tahu otak merupakan pusat saraf tubuh, mengawal setiap yang kita lakukan atau fikirkan. Otak memerlukan bekalan darah berterusan yang membawa oksigen dan nutrien yang amat penting. Apabila saluran darah di dalam otak anda pecah ataupun tersumbat, bekalan darah akan terhenti dan sel-sel otak akan kekurangan oksigen dan nutrien.
Jika saluran darah tersumbat lebih daripada 2 jam, maka bahagian otak yang tidak menerima bekalan secukupnya akan mati (Harvard Medical School Family Health Guide). Anda akan mengalami strok. Secara senyap kerosakan otak menjejaskan deria-deria anda, pertuturan dan pemahaman bahasa. Sebelah tubuh mungkin lumpuh, sikap, corak pemikiran dan ingatan akan terubah.

Menurut NASAM (Persatuan Strok Malaysia) setiap tahun dianggarkan 40,000 rakyat Malaysia (penduduk Malaysia kini hanya 28 juta orang) mengalami masalah strok, strok boleh menyerang sesiapa pun termasuk kanak-kanak, walaubagaimanapun kebanyakan kes melibatkan orang dewasa.

Langkah-langkah Pencegahan
Bagi mengurangkan risiko strok, beberapa langkah pencegahan boleh diambil seperti:-

1. selalu membuat pemeriksaan tekanan darah
2. tidak merokok dan selalu berada di kawasan bebas daripada pencemaran udara
3. jauhi meminum minuman keras

4. kerap melakukan senaman secara teratur
5. kurangkan pengambilan makanan terproses dan amalkan makanan secara sihat 80% alkali dan 20% asid

6. atasi masalah berat badan
7. selalu meminum air bersih, bebas daripada sebarang mineral dan pencemaran

8. awasi paras kolestrol
9. atasi masalah kencing manis (diabetes)

10. Amalkan penggunaan stokin V-ken dan Reborn Cream serta produk-produk V-ken yang lain

Jenis-jenis strok
Terdapat 2 jenis strok utama iaitu :-
1-strok iskemia dan
2-strok berdarah

Strok Iskemia
Strok iskemia terjadi akibat timbunan plak terbentuk di dalam arteri dan menghalang pengaliran darah. Pengaliran darah yang terhalang menyebabkan ketulan-ketulan darah beku terbentuk, lalu mengganggu bekalan darah ke otak. Strok terjadi apabila gumpalan darah menghalang arteri yang berhubung ke otak dan mengganggu bekalan darah. Kerap kali, strok iskemia terjadi akibat dari timbunan kolesterol dan sisa lain di dalam arteri (atherosclerosis) sejak kita berumur 10 tahun.

Satu tanda penting ancaman strok ini ialah Serangan Iskemia Sementara (TIA), juga dikenali sebagai strok mini. Ia berlaku kerana gangguan bekalan darah yang sementara kepada bahagian-bahagian otak. Gejala-gejalanya amat serupa dengan strok sebenar, tetapi, tidak seperti strok yang serius, gejalanya muncul kurang dari 24 jam dan kemudian pulih sepenuhnya. TIA adalah petunjuk yang sebahagian otak tidak menerima darah yang mencukupi dan terdapat risiko berlakunya strok. TIA tidak boleh sekali-kali dibiarkan dan perlu dibuat program pencegahan dan rawatan secepat mungkin.

Strok Berdarah
Strok berdarah adalah di mana saluran darah di dalam atau di sekeliling otak pecah, menyebabkan pendarahan. Penyakit darah tinggi yang lama dan tidak dirawat menyebabkan tekanan pada dinding arteri, menambahkan risiko ia pecah atau berdarah. Apabila arteri pecah, darah dipaksa masuk ke dalam tisu otak dan akhirnya merosakkan sel-sel sehingga bahagian otak itu tidak dapat berfungsi lagi.

Dipercayai bahawa tekanan darah tinggi merupakan faktor utama terjadinya strok ini, pengambilan garam yang berlebihan akan menyumbang kepada peningkatan tekanan darah.

 Antara punca utama kepada pemasalahan ini adalah akibat daripada faktor pemakanan dan minuman serta pencemaran. Ini dapat dielakan sekiraya kita mengamalkan kesihatan yang baik, selalu melakukan senaman serta mengamalkan penggunaan produk-produk V-ken yang terbukti mampu mencegah dan merawat tanda-tanda awal Strok.

Harapan Cerah dengan Rawatan Alternatif Produk V-ken
Kesimpulan ringkas, peringkat akhir sebelum strok menyerang adalah disebabkan kegagalan atau kelewatan otak menerima oksigen dan nutrient melalui darah yang sepatutnya ia terima untuk memastikan otak terus ‘hidup’ dan berfungsi. Kegagalan ini lah yang akhirnya menyebabkan separuh atau seluruh tubuh badan pesakit hilang fungsi atau LUMPUH ! Adakah risiko ini yang ingin kita ambil? Menjadi beban kepada orang-orang yang kita sayangi?

Kini, dengan mengamalkan penggunaan produk-produk V-ken yang cukup mudah digunakan, Strok mampu dicegah dan dirawat*. Produk-produk V-ken yang bermula dengan Stokin, Reborn Cream, Pad lutut/knee pad, boxer serta wrislet telah terbukti mampu mengatasi masalah yang ditakuti ini.
Dengan hanya menyarungkan stoking V-ken samaada ketika bekerja, beriadah mahupun ketika berehat dan tidur, tanpa kita sedari kita sedang dirawat dan terhindar dari serangan strok. Cukup mudah! Tidak perlu menelan ubat-ubatan pahit atau menjalani prosedur rawatan lain yang sukar, menyakitkan dan membataskan amalan seharian kita.

Penggunaan Reborn Cream bersama stokin V-ken adalah amat digalakkan terutama bagi mereka yang sudah pun mempunyai tanda-tanda strok, pernah pulih dari serangan strok yang berkemungkinan berulang mahupun mereka yang telah lama terlantar akibat masaalah ini. Reborn Cream perlu disapukan ke tujuh bahagian badan yang wajib iaitu leher, dada, bawah kedua lengan, abdomen, pinggang belakang dan bahagian dalam kedua belah peha. Kemudian, di ikuti dengan menyapu Reborn Cream di bahagian-bahagian yang bermasaalah contoh: seluruh bahagian badan yang lumpuh. Setelah itu, sarungkan stoking V-ken serta diikuti produk-produk sampingan V-ken yang lain seperti knee pad, boxer dan wrislet juga dapat membantu mempercepatkan rawatan dan pemulihan. InsyaAllah, usaha dan pelaburan anda tidak akan sia-sia.

Bagaimana Produk-produk V-ken ini berfungsi?
Produk yang dihasilkan melalui teknologi moden gabungan Jerman dan Jepun ini telah menggabungkan mineral-mineral penting yang terdapat di dalam lahar gunung berapi, titanium serta arang buluh yang telah terbukti berkesan dan mendapat beberapa anugerah pengiktirafan dunia.

Mineral-mineral ini mempunyai fungsi ion negatif, ion Germanium dan Titanium serta Sinaran Inframerah Jauh yang mana antara fungsinya ialah mengaktifkan metabolisme badan, meningkatkan peredaran darah, meningkatkan daya imun, memberi gas oksigen kepada darah, menghilangkan tekanan mental, menyelaras pH darah ke arah alkali, meningkatkan tenaga,  serta banyak lagi kebaikannya. Bahan-bahan ini kemudiannya direnjut menggunakan kaedah anyaman 3D yang dipatenkan menjadi produk-produk V-ken yang berkualiti dan berkesan merawat pelbagai jenis penyakit. Untuk info lanjut tentang setiap produk, sila ke page ‘Maklumat Produk’.
Oleh itu, apabila pesakit strok menggunakan produk-produk V-ken ini, ia dapat membantu melancarkan peredaran darah dan mengelakkan darah beku di dalam saluran darah yang mana baik untuk otak dan jantung. Ia juga membantu membekalkan lebih oksigen dan tenaga dalam darah yang penting untuk tubuh kita mengekalkan fungsinya.Penggunaan yang cukup mudah, dengan hanya menyarung sahaja, kita telah pun mendapat rawatan setanding pakar!

Hubungi kami segera untuk mendapat produk-produk V-ken anda pada HARGA BORONG yang dijamin rendah dari pasaran!

KLIK SINI UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN


Selasa, 13 Mac 2012

Ingin bukti MUJARAB nye Produk V-ken?? Kami buktikan !!

**Promosi terkini, sila KLIK SINI** --LIKE Fanpage--
***Contoh Demo, sila ke PAGE INI***


Anda di Terengganu atau di Kelantan? Johor atau Melaka? di Langkawi?? Indonesia??? atau di Brunei ????

Berminat dengan produk kesihatan V-ken? Nak beli tapi masih was-was keberkesanannya??

Kami boleh dan akan buktikan secara LIVE di hadapan mata anda sendiri !!

Berdasarkan jemputan dari anda, kami boleh datang ke tempat yang anda sendiri tetapkan..

Saksikan sendiri demonstrasi bagaimana dengan hanya menggunakan produk V-ken selama 10 minit, telah terbukti keberkesanannya !!

Tiada lagi was-was atau takut di tipu..

Ini bukan magic, silap mata atau cakap-cakap kosong..

Lihat untuk PERCAYA :)


Syarat-syaratnya ialah:-

1- Lokasi, tarikh dan waktu mestilah di booking sebulan awal.

2- Penonton / pendengar demo mestilah melebihi dari 20 orang yang benar-benar berminat mengetahui dan mendapatkan produk V-ken.

3- Bayaran deposit sebanyak RM 100 diperlukan (deposit akan dipulangkan semula sekiranya demo berjalan pada tarikh, masa dan tempat yang ditetapkan. Ini bagi mengelakkan penipuan atau booking palsu)

4- Sediakan sekurang-kurangnya 2 biji meja untuk peralatan demo. (Suasana yang sedikit gelap (untuk sementara) diperlukan untuk pertunjukan slaid)

5- PEMBATALAN: jika atas sebab-sebab tertentu anda terpaksa membatalkan, tiada masalah. Deposit anda akan dikembalikan semula - hanya jika pembatalan tersebut diberitahu SEBELUM  7 hari dari tarikh demonstrasi.

Hadiah misteri menanti penganjur (anda la tu.. )

Cepat, booking Demonstrasi anda sekarang !!

Sebarang pertanyaan hubungi kami terus di 03-87312081 / 017-3738343 (Syda) / 017-3732081 (Arin)

Atau emailkan ke stokinajaib@gmail.com atau LIKE dan berchatting dengan kami di FB taip, www.facebook.com/stokinajaib


Terima kasih Alls  ^_^